tirsdag den 2. november 2010

Grønne grise

Ikke at det hele skal gå op i sygdom her på bloggen, men jeg har en av i min ene side - lidt som et blåt mærke, bare uden blåt mærke og det går lissom heller ikke væk. Men så var det min læge sagde at han ikke kunne se/mærke noget men at han for en sikkerheds skyld ville henvise mig til noget ultralyd af område-lige-under-ribbenene, som jeg så skal til i dag.
Og sig mig, kidder de mig, derude på sygehuset? Hahaha, hvor sjovt at jeg skal til en ultralydsscanning d.2. Nej, vel, det har vi ligesom prøvet og det var ikke rigtigt nogen udpræget succes. Og jeg er ellers ikke overtroisk eller noget, men min fantasi kører totalt i overdrive og skriger at det er et totalt dårligt tegn at det er d.2 og at det kan der aldrig komme noget godt ud af. Det er sikkert kræft. Eller jungle-katar. Eller den blå boa-boa.

Og for at strø salt i såret skal jeg også møde fastende, og jeg plejer at drikke meget vand, så nu er jeg tørstig. Så. Tørstig. Må... have... ralle ralle.... va.... vand.

Er også overbevist om at jeg har både hals- og blærebetændelse, og så ville jeg selv være ude om det fordi vi ikke har tændt for varmen. Og så DØR vi og katten spiser os og ingen opdager det før om en måned, for vi har aldrig tid til at se andre mennesker efter jeg er begyndt at læse.

...

Ok.. jeg skal nok stoppe. Skriver på den anden side og fortæller om den fesne forstrækning det sikkert i virkeligheden er.

UPDATE: Ej, nu regner det fandeme også og jeg skal jo ud og gå ind til bussen lige om lidt

2 kommentarer:

  1. Øv, det var da noget af et trist sammenfald med ultralydsscanning d. 2/11. Håber, at alt gik godt, til trods for dine dystre profetier, og at det er en masse sjov og ballade og travlhed med livet generelt, der har gjort, at du ikke har opdateret herinde endnu...

    SvarSlet
  2. Sjov og ballade er der ikke meget af - men det skyldes mest at der er masser af travlhed. Men bare rolig, liiiige om lidt kommer jeg til bunds i stakken af opgaver og kapitler der skal læse. Lige om lidt. Måske.

    SvarSlet

Vidste du, at kommentarfelter dør, hvis ingen skriver i dem? True story.